Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Πρόταση σε Κάι Τέγιαν - Στα υπόψη και ο Έκτορ Ερνάντες

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν χωρίς τον Χουάν Μιριτέλο και ήδη έχουν κυκλωθεί δύο ονόματα για την ενίσχυση στην επίθεση.

Ο Αστέρας Τρίπολης «αναγκάζεται» να αλλάξει στόχευση στα μεταγραφικά. Το ναυάγιο με τον Χουάν Μιριτέλο εξαιτίας της στάσης των ανθρώπων της Ντεφένσα Χουστίθια υποχρεώνουν τους Αρκάδες να αφήσουν στην άκρη την περίπτωση του Αργεντινού στράικερ, παρότι τόσο ο ίδιος όσο και οι «κιτρινομπλέ» επιθυμούσαν να συνεχίσουν παρέα.

Στην ομάδα της Τρίπολης πλέον στρέφονται σε άλλες επιλογές για την κορυφή της επίθεσης, έχοντας κυκλώσει δύο ονόματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr ο Αστέρας έχει καταθέσει πρόταση στον Κάι Τέγιαν, ενώ έχει στα υπόψη του και ενδεχομένως να κινηθεί επίσης και για τον Έκτορ Ερνάντες.

Ποιος είναι ο Κάι Τέγιαν; Πρόκειται για 27χρονο στράικερ από την Ολλανδία, ο οποίος έχει ύψος 1,84μ. και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και σε ρόλο εξτρέμ. Τα χαρακτηριστικά του διαφέρουν από αυτά του Χουάν Μιριτέλο, αφού πρόκειται για σέντερ φορ με μεγαλύτερη ταχύτητα και διαθέτει καλύτερη επαφή με την μπάλα. Σε σχέση με τον Αργεντινό που ήταν επιθετικός του «κουτιού», ο Ολλανδός είναι ένας πιο all-around φορ.





Την περασμένη σεζόν ο Τέγιαν αγωνιζόταν στην πολωνική Λοτζ, με την οποία έχει συμβόλαιο και για άλλη μία σεζόν. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως η ομάδα του υποβιβάστηκε κάνει ευκολότερη την αποχώρησή του, με την πρόταση του Αστέρα να βρίσκεται ήδη στα χέρια του Ολλανδού. Αποτέλεσε τον δεύτερο σκόρερ της Λοτζ με 7 γκολ και τον πρώτο σε ασίστ με 3. Ο αριστεροπόδαρος φορ έχει αγωνιστεί επίσης στην Τοπ Ος, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν 2022/23 έπαιξε ως δανεικός στη Σέριφ Τίρασπολ, μετρώντας συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League και του Europa League. Έχει φορέσει τη φανέλα και των Κουίκ Μπόις, Κοζάκεν Μπόις, όπως και της Φόλενταμ.

Όσον αφορά τον Έκτορ Ερνάντες; Ο 28χρονος επιθετικός με καταγωγή από την Ισπανία έκανε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του προ μηνών. Με τη φανέλα της Τσάβες, λοιπόν, πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις, σκοράροντας 14 τέρματα και έδωσε 1 ασίστ. Αποχώρησε από την ομάδα καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, ενώ η πορτογαλική ομάδα υποβιβάστηκε.

Έχει περάσει από τις ακαδημίες της Λας Πάλμας και της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ με τους «ροχιμπλάνκος» προπονήθηκε και έπαιξε λιγοστά ματς με την πρώτη ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε Αλμπαθέτε, Μάλαγα, Έλτσε, Ράγιο Μαγαδαχόντα, Φουενλαμπράδα και Λεονέσα, ενώ υπήρξε διεθνής 4 φορές με 1 γκολ με την Κ19 της Ισπανίας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x