Stoiximan Super League

Η σημαία στον ιστό της: Δένει γι’ άλλη μια σεζόν τον Μουνάφο ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Τρίπολης θα διατηρήσει τον αρχηγό στο ρόστερ του, αφού υπάρχει συμφωνία να ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο με τον Χουάν Μουνάφο.

Ήταν δίκαιο, θα γίνει πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο Αστέρας Τρίπολης θα διατηρήσει στο ρόστερ του και για τη νέα σεζόν τον Χουάν Μουνάφο. Ο πολύπειρος χαφ απάντησε θετικά στην πρόταση των Αρκάδων για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με τους «κιτρινομπλέ» να διατηρούν τον αρχηγό τους.

Η θετική απάντηση του 36χρονου χαφ από την Αργεντινή έφερε και την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Καραχάλιο, ο οποίος τελικά οδεύει προς τον ΟΦΗ. Διότι πέραν της παραμονής του έμπειρου μέσου, οι Αρκάδες αναμένεται να φέρουν -εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά- στην Τρίπολη και τον Μίκι Μουνιόθ. Τον Ισπανό χαφ, ο οποίος φορούσε τη φανέλα της Μπούργος και θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τον άξονα του Αστέρα.

Ο Μουνάφο αποτελεί τη σημαία του Αστέρα Τρίπολης, όντας ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Μάλιστα, ο Αργεντινός έχει γράψει 277 συμμετοχές με τα κιτρινομπλέ, τις περισσότερες από κάθε άλλον στην ιστορία του συλλόγου.

Σύντομα, αναμένεται να επισημοποιηθεί η ανανέωση ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο αρχηγός να παραμείνει κάτοικος Τρίπολης και τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον Κάι Τέγιαν, το όνομα του οποίου σας είχε αποκαλύψει το sportfm.gr πως παίζει για την ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ για τον Αστέρα, η ομάδα περιμένει την απάντησή του ώστε να προχωρήσει στην ενεργοποίηση της συμφωνίας και με τη Λοτζ για την απόκτησή του. Οι Αρκάδες δεν παίζουν μόνοι τους, πάντως, αφού υπάρχει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον για τον Ολλανδό επιθετικό και από την Ράκοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x