Stoiximan Super League

Η πρώτη νίκη του Παντελίδη επί του Ολυμπιακού και τα ρεκόρ που έσπασε ο Αστέρας στην Τρίπολη!

Ξεχωριστή σημασία έχει η νίκη του Αστέρα AKTOR χθες στην Τρίπολη, όπου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού.

Μία σειρά από ιστορικής σημασίας επιτεύγματα σημειώθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι του Αστέρα AKTOR με τον Ολυμπιακό (1-0) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν τους Πειραιώτες μέσα στο γήπεδό τους από τις 26 Μαρτίου 2014, όταν τότε είχαν νικήσει με 2-1, ενώ στα προηγούμενα επτά ματς δεν είχαν καν σκοράρει! Συγκεκριμένα, ο απολογισμός ήταν δύο ισοπαλίες με 0-0 και πέντε ήττες με συνολικά τέρματα 0-15 για τους «ερυθρόλευκους».

Το τελευταίο γκολ, μάλιστα, για τους «κυανοκίτρινους» ήταν στις 28 Ιανουαρίου με σκόρερ τον Ματίας Ιγκλέσιας και χθες το έβαλε ο Γεβγέν Γιαμπλόνσκι στο 21’.

Ο Σάββας Παντελίδης, από τη μεριά του, νίκησε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό, ως προπονητής, ύστερα από δύο ισοπαλίες και έξι ήττες με όλες τις ομάδες του. Μάλιστα, οι δύο ισοπαλίες ήταν τη σεζόν 2017/18, στην προηγούμενη παρουσία του στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας δεν είχε κατορθώσει να κερδίσει στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα από τις 28 Ιανουαρίου (3-1 τον Ατρόμητο). Ακολούθησαν εννιά ματς με τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ χωρίς νίκη να είναι δέκα ματς (5 ισοπαλίες και 5 ήττες) στο τέλος της σεζόν 2016/17 και στις αρχές 2017/18.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x