Stoiximan Super League

Αστέρας: «Παρατηρείται μεγάλος αριθμός εισιτηρίων που δεν έχουν προσωποποιηθεί για το ματς με τον Ολυμπιακό»

Η ενημέρωση του Αστέρα για τα εισιτήρια που δεν έχουν ταυτοποιηθεί για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αστέρας θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Ολυμπιακό, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες ενημέρωσαν τον κόσμο πως μεγάλος αριθμός εισιτηρίων δεν έχει ταυτοποιηθεί μέσω της εφαρμογής gov wallet και καλούν όσοι δεν το έχουν κάνει να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

Ο ASTERAS AKTOR ενημερώνει ότι μετά από διασταύρωση με τα δεδομένα του gov wallet παρατηρείται μεγάλος αριθμός κωδικών εισιτηρίων οι οποίοι δεν έχουν προσωποποιηθεί στα κινητά τηλέφωνα μέσω της εφαρμογής gov wallet από τους φιλάθλους που τους έχουν προμηθευτεί.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι οι κωδικοί που βρίσκονται στο αρχείο που συνοδεύει την αγορά δεν αποτελούν εισιτήριο αγώνα. Κάθε φίλαθλος για να αποκτήσει πρόσβαση στο γήπεδο θα πρέπει να προσωποποιήσει στο κινητό του τον κωδικό που έχει παραλάβει κατά την αγορά, μέσω της εφαρμογής gov wallet.

Σημειώνουμε ότι την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν σε απόσταση από το γήπεδο αυστηροί προέλεγχοι από την αστυνομία και δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν η προσέγγιση στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", εφόσον δεν έχει στο κινητό του το προσωποποιημένο εισιτήριο αγώνα μέσω της εφαρμογής gov wallet.

Πληροφορίες για την ενεργοποίηση των κωδικών υπάρχουν τόσο στο συνοδευτικό της αγοράς (ηλεκτρονικής ή από εκδοτήριο) όσο και στο tickets.gov.gr

Συνιστούμε στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί κωδικούς εισιτηρίων να προχωρήσουν έγκαιρα στην προσωποποίηση των εισιτηρίων τους στο κινητό τους τηλέφωνο.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση της εφαρμογής gov wallet στο κινητό τηλέφωνο βρίσκονται διαθέσιμες στο tickets.gov.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x