Stoiximan Super League

Αστέρας: Άμεσα στην Τρίπολη ο Τέγιαν - Χτυπάει και Γκαμπόα, Σουλάκα για τα στόπερ!

Ο Κάι Τέγιαν θα βρεθεί την Παρασκευή στην Τρίπολη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αστέρα, ενώ οι Αρκάδες πάνε και για δύο στόπερ.

Μεταγραφικός οργασμός στον Αστέρα Τρίπολης! Προς επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του sportfm.gr, οι Αρκάδες προχωράνε με κεκτημένη ταχύτητα την περίπτωση του Κάι Τέγιαν.

Ο Ολλανδός στράικερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κιτρινομπλέ», ενώ ο Αστέρας έφτασε σε συμφωνία και με τη Λοτζ για την αγορά του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τέγιαν θα βρεθεί την Παρασκευή (28/06) στην Τρίπολη ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Αρκάδες. Το deal θα αφορά, όπως φαίνεται, διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο Αστέρας Τρίπολης κλείνει άμεσα το κενό στην κορυφή της επίθεσης με έναν ποδοσφαιριστή που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μιριτέλο.

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως οι Αρκάδες κινούνται και για να κλείσουν άλλες δύο μεταγραφές! Αμφότερες, για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, οι οποίοι θα συμπληρώσουν την τετράδα των στόπερ (με Καστάνιο και Τριανταφυλλόπουλο).

Ο ένας είναι ο Αλέξις Γκαμπόα. Πρόκειται για 25χρονο Κοσταρικανό αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ύψους 1,91 μ. Αγωνίζεται στην Αλαγιουελένσε της πατρίδας του, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και της Βάασλαντ-Μπέβερεν. Παράλληλα, είναι 3 φορές διεθνής με την χώρα του.



Ο δεύτερος ακούει στο όνομα του Ρέμπιν Σουλάκα. Πρόκειται για 32χρονο δεξιοπόδαρο στόπερ (1,92 μ.), ο οποίος έμεινε σήμερα και τυπικά ελεύθερος από την Σεούλ. Έχει καταγωγή από το Ιράκ, είναι 41 φορές διεθνής (με 1 γκολ) με την εθνική του Ιράκ, ενώ δεν πιάνει θέση ξένου καθώς διαθέτει σουηδικό διαβατήριο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη σουδική Εσκιλστούνα και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Ντάλκουρντ, Λιουνγκσκίλε, Σιριάνσκα, Έλβερουμ, Αλ Μαρκίγια, Αλ Κορ, Ραντνίτσκι Νις, Άρντα Καρτζάλι, Λέφσκι Σόφιας, Μπουριράμ Γιουνάιτεντ, Μπρομαποϊκάρνα και Σεούλ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x