Stoiximan Super League

Προχωράει του Τέγιαν στον Αστέρα Τρίπολης

Πλησιάζει στην απόκτηση του Κάι Τέγιαν ο Αστέρας Τρίπολης, που δείχνει να νικάει στο μπρα-ντε-φερ τη Ράκοφ για την υπογραφή του Ολλανδού φορ.

Έτοιμος να προχωρήσει σε άλλη μια μεταγραφή ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος κινείται με γοργούς ρυθμούς στο παζάρι.

Οι Αρκάδες έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σε ορισμένες κινήσεις και φορτσάρουν για να καλύψουν άμεσα τα κενά που έχουν προκύψει. Όπως είχατε ενημερωθεί προ ημερών από το sportfm.gr οι Αρκάδες εξετάζουν την περίπτωση του Κάι Τέγιαν για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές πλησιάζει, με τον Αστέρα να έχει πάρει προβάδισμα στη μάχη με τη Ράκοφ για την αγορά του παίκτη από την πολωνική Λοτζ.

Η πρόταση και το πρότζεκτ που του έχει παρουσιάσει η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς τον έχει δελεάσει και ο Ολλανδός στράικερ είναι πλέον πολύ κοντά στον Αστέρα.

Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε διότι μιλάμε για μεταγραφική περίοδο, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά. Πέραν την περίπτωσης του Τέγιαν, ο Αστέρας όπως ενημερωθήκατε χθες από το sportfm.gr προχωράει και την περίπτωση της ανανέωσης του Χουάν Μουνάφο, ενώ βρίσκεται κοντά στον Ισπανό χαφ της Μπούργος, Μίκι Μουνιόθ.

Οι... μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ και οι Αρκάδες προχωράνε με μεθοδικά βήματα την ενίσχυση τους, πηγαίνοντας σε στοχευμένες επιλογές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x