Stoiximan Super League

Αρχή με εξετάσεις στον ΠΑΟΚ

Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν έξι παίκτες του ΠΑΟΚ για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται και τι πρόγραμμα πρέπει ν' ακολουθήσουν στην συνέχεια. Ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο αισθάνεται ο Μαντούρο.

Στον ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και μια σειρά από παίκτες της ομάδας να υποβάλλονται σε αιματολογικές εξετάσεις.

Μια απαραίτητη διαδικασία από την οποία θα περάσουν άπαντες για να διαπιστωθεί πόσο έχει επιβαρυνθεί ο κάθε ένας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης, και τι πρόγραμμα πρέπει να ακολουθήσουν στην συνέχεια.

Πριν λοιπόν από το σημερινό τρέξιμο που έγινε κυρίως υπό την επίβλεψη του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου, έξι παίκτες των «ασπρόμαυρων» οι Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κατσικάς, Τζανδάρης, Κάτσε υποβλήθηκαν στις σχετικές εξετάσεις. Την Τρίτη θα πάρει σειρά ο Μιγκέλ Βίτορ.

Από εκεί και πέρα ο Γκολάσα επέστρεψε από το Ισραήλ, ωστόσο δεν γυμνάστηκε καθώς προέρχεται από μικροεπέμβαση σε δάκτυλο του ποδιού, ενώ ο Μαντούρο έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο. Τα δικά τους προγράμματα αποκατάστασης συνέχισαν οι Σαλπιγγίδης και Κάτσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x