Stoiximan Super League

Εκτός προπόνησης λόγω ίωσης ο Βέλεθ στον Άρη

Χωρίς τον Φραν Βέλεθ, που ταλαιπωρείται από ίωσηκαι είναι πλέον αμφίβολος, έγινε η σημερινή (29/8) προπόνηση του Άρη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ματς με τον Asteras AKTOR.

Στην τελική ευθεία ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Asteras AKTOR έχει μπει ο Άρης, με τη σημερινή (29/8) πρωινή προπόνηση να περιλαμβάνει και ένα απρόοπτο

Και αυτό γιατί δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα των «κίτρινων» ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, με την παρουσία του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Αρκάδες να είναι αμφίβολη!

Η προετοιμασία των παικτών του Άρη για το εν λόγω ματς θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει και την αποστολή.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα AKTOR (31/08, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής μετάβασης, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής).

Ο Φραν Βέλεθ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x