Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Αυτά είπε ο Καρυπίδης και έφεραν αντιδράσεις στον κόσμο»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος στάθηκε στα όσα είπε σε συνέντευξή του ο Θόδωρος Καρυπίδης και προκάλεσαν αντιδράσεις στον κόσμο, αλλά και… αρνητική εντύπωση.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον Άρη.

Αρκετά από αυτά έφεραν αντιδράσεις, όπως τα όσα είπε για τον κόσμο του Άρη, όπως υποστήριξε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Αλέξης Σαββόπουλος, με τον ρεπόρτερ των «κίτρινων» να τονίζει επίσης πως σχολιάστηκε αρνητικά επίσης το γεγονός πως ο Καρυπίδης άφησε να εννοηθεί πως δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις ακαδημίες.

«Έθιξε πολλά ζητήματα, μίλησε για τον κόσμο και ορισμένα πράγματα έφεραν αντιδράσεις. Ουσιαστικά είπε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι ακαδημίες και έχει σχολιαστεί αρνητικά. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άκη Μάντζιο. Για τον προκάτοχό του, για το ενδεχόμενο νέου τεχνικού διευθυντή, για το νέο γήπεδο που μοιάζει δύσκολο να υπάρξει. Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει επίσης για τα όσα είπε για Μελισσανίδη, Μαρινάκη», είπε αρχικά στην εκπομπή «NEWS ROOM» και στον Τάσο Νικολόπουλο.

Για την πρώτη νίκη του Άρη απέναντι στον Αστέρα: «Βγήκαν 2-3 πρωταγωνιστές. Ο Μορόν ήταν εντυπωσιακός, ο Νταρίντα και ο Ζαμόρα βγήκαν μπροστά. Έχει πολλά θέματα ο Άρης και που θα πρέπει να κληθεί να βελτιώσει ο Άκης Μάντζιος. Ο Άρης θα πάρει σίγουρα έναν αμυντικό μέσο, δύο εξτρέμ (ο ένας ο Σουλεϊμάνοφ), έναν επιθετικό και έναν τερματοφύλακα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x