Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Του πάνε τα μεγάλα ματς του Άρη - Μονόδρομος το σαρωτικό ροτέισον με Παναιτωλικό»

Ακούστε όσα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος από το ρεπορτάζ του Άρη.

Τον απολογισμό του ισόπαλου ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Κύπελλο, έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Aλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρίνων» συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Τάσο Νικολογιάννη στην εκπομπή «Πρεσάρισμα», αρχικά αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ζουλ, εκτιμώντας ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ενώ ανέφερε ότι δεν αποκλείεται ο Άκης Μάντζιος να έχει στη διάθεση του και τον Βερστράτε στη ρεβάνς: «Ο Ζουλ είπε στους γιατρούς ότι αισθάνθηκε ένα τσίμπημα. Τρόμαξαν οι άνθρωποι του Άρη. Ο Βερστράτε έχει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο που το αντιμετωπίζει συχνά. Λογικά θα προλάβει τη ρεβάνς και θα "καλύψει" Ζουλ αν απουσιάσει».

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη «μεταφυσική» ικανότητα του Άρη να στέκεται με αυτόν τον τρόπο στα μεγάλα ματς, ενώ ανέδειξε την ανάγκη για σαρωτικό ροτέισον του Άκη Μάντζιου στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: «Toυ πάνε τα μεγάλα ματς του Άρη. Βγάζει αντίδραση σε αυτά και παίζει πιο ψυχωμένα. Συνηθισμένος ο Άρης με τις απουσίες. Είναι πολλά τα ματς και έχει ζοριστεί. Έχει αργήσει και η ενίσχυση και δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα αυτή την στιγμή. Του πάνε τα μεγάλα παιχνίδια του Άρη. Μονόδρομος το σαρωτικό ροτέισον με Παναιτωλικό »»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x