Stoiximan Super League

Συναγερμός με Μπράμπετς στον Άρη: Υποβασταζόμενος αποχώρησε από το φιλικό!

Συναγερμός έχει σημάνει στον Άρη, καθώς ο Γιάκουμπ Μπράμπετς τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος και με δάκρυα από το φιλικό κόντρα στον Εθνικό Άχνας!

Πρόβλημα στον Άρη!

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς τραυματίστηκε στο φιλικό των «κίτρινων» κόντρα στον Εθνικό Άχνας, αποχωρώντας μάλιστα υποβασταζόμενος και δακρυσμένος από τον αγωνιστικό χώρο!

Η φάση που έφερε τον τραυματισμό του Τσέχου έλαβε χώρα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο 30χρονος ενεπλάκη σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας και προσγειώθηκε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, φάνηκε να πονάει έντονα και έπεσε στο χορτάρι πιάνοντας το αριστερό του γόνατο.

Οι άνθρωποι του Άρη μπήκαν εσπευσμένα στο τερέν και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη, ωστόσο πολύ γρήγορα έγινε φανερό πως ο Μπράμπετς δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με αναγκαστική αλλαγή, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας!

Τη θέση του στο 18' πήρε ο νεαρός Αηδόνης. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ του Άρη είναι πως έχει υποστεί κάκωση, ωστόσο περισσότερα θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή (21/7), όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x