Stoiximan Super League

Στο Μαρόκο για να τσεκάρει παίκτες σε τουρνουά Κ17 ο Καρυπίδης!

Αν και μαζί του βρίσκονται άνθρωπο από «θηρία» της Ευρώπης, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στο Μαρόκο με στόχο τον εντοπισμό ταλαντούχων παικτών από τουρνουά κ-17 για το μέλλον του Άρη!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ενεργεί και ως… σκάουτ του Άρη, πέρα από ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Και αυτό, διότι έχει ταξιδέψει στο Μαρόκο, προκειμένου να παρακολουθήσει αναμετρήσεις του Africa Cup ηλικιακού επιπέδου Κ17, αναζητώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ των «κίτρινων» για τα επόμενα χρόνια.

Βέβαια, παρόντες στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι και άνθρωποι από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου, Μπράγκα και αρκετά άλλα κλαμπ της Ευρώπης για τον ίδιο λόγο, με τον Καρυπίδη να έχει… ισχυρότατο ανταγωνισμό στη δουλειά που προσπαθεί να κάνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x