Stoiximan Super League

Άρης: Στη Γερμανία ο Ρουπ, άλλοι τέσσερις εκτός

Ο Λούκας Ρουπ μετέβη στην πατρίδα του για να τον δει ο γιατρός που του έκανε την επέμβαση στο γόνατο, ενώ Νταρίντα, Σαβέριο, Τζούρασεκ και Κάρλσον δεν συμμετείχαν στην προπόνηση του Άρη.

Χωρίς τον Λούκας Ρουπ, ο οποίος μετέβη στη Γερμανία για να τον δει ο γιατρός που τον εγχείρησε στο γόνατο, θα παραταχθεί δεδομένα ο Άρης στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε και σήμερα από τους «κίτρινους» καθώς δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας τόσο ο Νταβίντ Κάλροσν λόγω ίωσης,. Όσο και οι τραυματίες Βλάντιμιρ Νταρίντα, Κίκε Σαβέριο και Νέβεν Τζούρασεκ.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων).

Οι Βλάντιμιρ Νταρίντα και Κίκε Σαβέριο έκαναν θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Νέβεν Τζούρασεκ, από την πλευρά του, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, λόγω ίωσης.

Ο Λούκας Ρουπ, που εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, πήρε άδεια και μετέβη στη Γερμανία, προκειμένου να εξεταστεί και από τον γιατρό, που του έκανε την αρχική επέμβαση στο γόνατο.
Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/09, 17:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x