Stoiximan Super League

Προτάθηκε στον Άρη ο Πάπε Αμπού Σισέ!

To όνομα του πρώην κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Πάπε Αμπού Σισέ, έχει πέσει στο τραπέζι του Άρη για την ενίσχυση των μετόπισθεν!

Τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει ο Άρης, ο οποίος έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του 17χρονου Σενεγαλέζου χαφ, Κλέιτον Ντιαντί ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα και θα πάρει μέρος στην προετοιμασία.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να ενισχυθούν και στα μετόπισθεν μετά την αποχώρηση του Φαμπιάνο και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι εκείνο του Πάπε Αμπού Σίσε!

Ο Σενεγαλέζος πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, βρέθηκε μια ανάσα από την ΑΕΚ, με τη μετακίνηση του στην Ένωση να μην προχωράει.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Σισέ έχει μείνει ελεύθερος από την Άδανα Ντεμίρσπορ και δείχνει θετικός για την επιστροφή του στην Ελλάδα, με τον Άρη να επιχειρεί να κάνει το «μπάσιμο» για να τον κάνει δικό του.

Στην παρουσία του στον Ολυμπιακό από το 2017 μέχρι και το 2023 ο Σισέ κατέγραψε 151 συμμετοχές σκοράροντας 17 τέρματα και μοιράζοντας δυο ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x