Stoiximan Super League

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μπράμπετς του Άρη

Ανακούφιση στον Άρη, οστικό οίδημα στην κνήμη ο Μπράμπετς

Μέσω Δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος υπέστη οστικό οίδημα στην κνήμη και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το χρονικό διάστημα της απουσίας του και το αν θα είναι στη διάθεση του Τόλη Τερζή για τα παιχνίδια με την Αραράτ. Ο διεθνής Τσέχος αμυντικός τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό των «κίτρινων» με τον Εθνικό Άχνας και πέρασε εκτός ως αναγκαστική αλλαγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την αερόβια βάση).
Ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Κυριακής (23/07) στο «Δασυγένειο».

* Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό Άχνας και αντικαταστάθηκε, υποβλήθηκε σήμερα σε αξονική και μαγνητική τομογραφία.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός υπέστη οστικό οίδημα στην κνήμη και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x