Stoiximan Super League

Ο Άκης Μάντζιος αποκάλυψε το τρίπτυχο της επιτυχίας του φετινού Άρη

Μετά το 2-0 επί της Athens Kallithea και την παρουσία στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Άκης Μάντζιος εξήγησε πως εκείνος περίμενε το εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποιεί φέτος ο Άρης.

Ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά το 2-0 του Άρη επί της Athens Kallithea κανε λόγο για παίκτες που διαθέτουν προσωπικότητα, εμπειρία και ποιότητα, αλλά και για σύνολο που δείχνει χαρακτήρα, δίχως να υποτιμά κανέναν αντίπαλο.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε μια σημαντική νίκη παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν κυρίαρχοι ακόμη κι όταν υπήρχε αριθμητική ισορροπία. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, δεν υποτιμούμε κανέναν και σε κάθε παιχνίδι διεκδικούμε τους βαθμούς της νίκης. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας ο οποίος ήταν εδώ και μας βοήθησε πολύ», είπε και συνέχισε:

«Έχουμε πολλά παιδιά με προσωπικότητα και εμπειρία, πέραν της ποιότητας. Γνωρίζουν ότι πρέπει να έχουμε υπομονή σε τέτοιου είδους παιχνίδια αν δεν μπορεί να έρθει νωρίς το γκολ όπως έγινε με τη Λαμία. Δεν πρέπει να χάνουμε το μυαλό μας αλλά να έχουμε υπομονή.

Περίμενα ότι η ομάδα θα είχε τρομερή βελτίωση γιατί ξέρω τι ποδοσφαιριστές έχουμε. Αρκετοί ήταν ανέτοιμοι και το συγκεκριμένο γεγονός είχε προκαλέσει μια ανισορροπία. Ο κόσμος κρίνει από το ενενηντάλεπτο που βλέπει. Προσωπικά έβλεπα την καθημερινότητα της ομάδας και τα στοιχεία που πλέον δείχνουμε. Γι’ αυτό είχα πει ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά διότι πέραν της ποιότητας έχουμε παίκτες με προσωπικότητα»
.

Όσο για το κλίμα μεταξύ των παικτών του, ο κόουτς των «κιτρίνων» ανέφερε: «Τα αποδυτήρια είναι καλά και νομίζω ότι πάντα είχαμε καλά αποδυτήρια υπό την έννοια ότι το ίδιο ίσχυε και πέρυσι όπως και στην προηγούμενη θητεία μου. Είναι ένα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Όταν έχεις υγεία στην καθημερινότητά σου είναι σημαντικό ως προς την κατεύθυνση επίτευξης των στόχων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x