Stoiximan Super League

Μακάμπι… επίσημα από σήμερα στον Άρη!

Στους αγώνες με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στρέφουν οι ποδοσφαιριστές και ο Χερμάν Μπούργος την προσοχή τους, με τον Αργεντινό να καταστρώνει το πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς.

Επιχείρηση «Μακάμπι Τελ Αβίβ» από σήμερα (και επίσημα) στον Άρη!

Οι Θεσσαλονικείς μετά το 5-1 επί της Γκόμελ στο πρώτο παιχνίδια για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League «κρυφοκοιτούσαν» τους Ισραηλινούς, όμως από σήμερα ξεκινάει η δουλειά με στόχο η ομάδα να κάνει άλλο ένα βήμα για τους ομίλους της τρίτης τη τάξε διοργάνωσης της UEFA.

Μετά το χθεσινό ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές από τον Χερμάν Μπούργος, όλοι μαζί επιστρέφουν σήμερα στο Νέο Ρύσιο για να προετοιμαστούν για τα ματς με την ομάδα του γνωστού μας, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Αργεντινός τεχνικός παρουσιάζεται προσγειωμένος και το σύνθημα είναι «Πέρασαν οι δύο τελικοί, μένουν ακόμη τέσσερις». Δηλαδή τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και η ομάδα (ή εκείνη που θα προκύψει από ζευγάρι) που θα κληρωθεί η ομάδα στα πλέι οφ του Conference League.

Το νέο πρόσωπο που προστέθηκε στη λίστα για τους αγώνες με τους Ισραηλινούς είναι ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος πήρε τη θέση του Ζερβινιό. Ο Ισπανός είναι στις προπονήσεις της ομάδας από την περασμένη Τρίτη, αλλά ουσιαστικά μπαίνει από σήμερα στα πλάνα του Μπούργος.

Σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έκανε κανονικά προετοιμασία, σε αντίθεση με τον Ιβοριανό επιθετικό που δεν έχει μπει ακόμα σε φουλ ρυθμούς, καθώς χρειάζεται ακόμα χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x