Stoiximan Super League

Άρης: «Κόμπλεξ και εμπάθεια κάποιων με τον Καρυπίδη - Ουδέποτε επιχείρησε να μπει στο γραφείο των διαιτητών»

Την οργή του για ρεπορτάζ στο MEGA, σύμφωνα με το οποίο ο Θόδωρος Καρυπίδης επιχείρησε «ντου» στο γραφείο των διαιτητών με τον Asteras AKTOR, εξέφρασε με διαρροή ο Άρης.

Έξαλλοι με όσα αναφέρθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο MEGA σχετικά με τον Θόδωρο Καρυπίδη είναι στον Άρη.

Η οργισμένη διαρροή των «κίτρινων» αναφέρει συγκεκριμένα:

«Το κόμπλεξ κάποιων με τον Καρυπίδη και η εμπάθεια με τον Άρη, έχει πάει σε τέτοια επίπεδα που πλέον δεν τους νοιάζει ακόμη και να εξευτελίζονται δημοσίως.

Ο κ. Καρυπίδης ουδέποτε επιχείρησε να μπει στο γραφείο των διαιτητών και να τα σπάσει, όπως είπε ο απεσταλμένος του καναλιού τα ξημερώματα της Δευτέρας από την αυλή του σπιτιού του.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Καρυπίδης ούτε καν πλησίασε το γραφείο των διαιτητών μετά το ματς και όποιος έχει άλλη άποψη ας ανατρέξει στο φύλλο αγώνα. Όσο για τον Σπάθα, δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε καν. Τα έργα και οι ημέρες του ίδιου και του πατέρα του είναι γνωστά άλλωστε σε όλους. Πολύ απλά ντρέπεται και η ντροπή μαζί του…

Αξιολύπητοι βεβαίως είναι και αυτοί που αναπαράγουν τα ρεπορτάζ από την αυλή ενός σπιτιού στις 01.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, χωρίς να τα ελέγξουν. Συνεχίστε να εκτίθεστε όλοι μαζί…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x