Stoiximan Super League

Με απουσίες στα Γιάννενα ο Άρης – Εκτός αποστολής Φαμπιάνο, Ζουλ και Μοντόγια

Χωρίς τους ανέτοιμους Φαμπιάνο και Ζουλ, αλλά και τον τιμωρημένο Μοντόγια η 22μελής αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ.

Με απώλειες θα παραταχθεί στα Γιάννενα για το παιχνίδι κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ αύριο (09/02) ο Άρης, που ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για την εν λόγω αναμέτρηση.

Και αυτό γιατί ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στα πλάνα του στους ανέτοιμους Φαμπιάνο Λέισμαν και Ζαν Ζουλ, όπως και στον τιμωρημένο λόγω καρτών Μοντόγια!

Οι τρεις τους έμειναν εκτός της 22μελούς αποστολής των «κίτρινων», όπως και οι Ματέο Φεράρι, Λούκας Ρουπ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Κυριαζής.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Durasek, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Montoya (τιμωρημένος), Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo (αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό και ακολουθούν το πρόγραμμά τους), Ferrari, Rupp, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x