Stoiximan Super League

Άρης-Athens Kallithea: Οι «κίτρινοι» θέλουν μόνο νίκη με την ελπίδα να πιάσουν… κορυφή

Ο φορμαρισμένος Άρης υποδέχεται την Athens Kallithea με τους «κίτρινους» να έχουν το βλέμμα τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Άρης θέλει να επενδύσει πάνω στο καλό αγωνιστικό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται και απέναντι στην Athens Kallithea για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League θέλουν μόνο τη νίκη.

Οι «κίτρινοι» προέρχονται από τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Λαμία εντυπωσιάζοντας τόσο με τις εμφανίσεις όσο και με την αποτελεσματικότητα του.

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να διαχειριστεί άριστα το γεμάτο ρόστερ που διαθέτει και έχει μετατρέψει τον αγώνα για τον τίτλο σε χορό για… πέντε.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός είναι πολύ πιθανόν να μην έχει στη διάθεση του τον Πιονέ Σίστο, καθώς ο Δανός έχει ίωση και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση δεν είναι βέβαιη αν και βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.

Με νίκη ο Άρης δεν είναι απίθανο να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και να μείνει εκεί καθώς η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ και η πρωτιά της βαθμολογίας είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:
Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Diandy, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.

Από την άλλη πλευρά η Athens Kallithea παραμένει ακόμη χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και θέλει να εξαργυρώσει επιτέλους τις καλές της εμφανίσεις με ένα τρίποντο.

Η ομάδα του Ντονάτι έχει πραγματοποιήσει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Βέβαια αυτή την εικόνα δεν την έχει μεταφέρει με την ίδια επιτυχία και απέναντι στις μικρομεσαίες ομάδες της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις πέντε βαθμούς και να βρίσκεται στην 12η θέση.

Στην προηγούμενη αγωνιστική η Athens Kallithea δέχθηκε μία σκληρή εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Asteras AKTOR (06/10) και πλέον ψάχνει αντίδραση για να αποδείξει την αξία της.

Αναλυτικάη αποστολή της Athens Kallithea:
Αθανάσιος Πάντος, Bernabe, Ιωάννης Γκέλιος, Josua Mejias, Nemanja Nikolic, Matej Hanousek, Andrei Motoc, Νίκος Καινούργιος, Nicolas Marotta, Pyry Soiri, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Nicolas Isimat-Mirin, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Javier Matilla, Demethryus, Mor Ndiaye, Alessandro Mercati, Samba Lele Diba, Roberts Uldrikis, Elia Giani, Γιάννης Λουκίνας, Mathieu Valbuena

Πιθανές ενδεκάδες:
Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Σιφουέντες, Μόντσου, Γκαρθία, Ντιαντί, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ.
Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπερναμπέ, Μότοκ, Ισιμά-Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Βασιλόγιαννης, Ντιμπά, Ματίγια, Μερκάτι, Ντεμέτριους, Τζιάνι, Ουλντρίκις.

Διαιτήτής: Πέτρος Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Αρμακόλα, Παπαδάκη
4ος: Πουλικίδης
VAR: Παπαπέτρου Σπυρόπουλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x