Stoiximan Super League

Άρης-Athens Kallithea: Με Σουλεϊμάνοφ στο βασικό σχήμα οι «κίτρινοι»

Άρης και Athens Kallithea θα «μονομαχήσουν» στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους προπονητές των δύο ομάδων να ανακοινώνουν τις 11άδες τους για την αναμέτρηση.

Ο Άρης φιλοξενεί την Athens Kallithea για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους «κίτρινους» να ψάχνουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, που θα τους οδηγήσει στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και προσωρινά.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την 11άδα με την οποία θα παραταχθεί ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης για να «λυγίσει» την αντίσταση των νεοφώτιστων. Ο Σίστο έμεινε στον πάγκο μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, με τον Σουλεϊμάνοφ να παίρνει τη θέση του.

Ο Ντονάτι στο απέναντι στρατόπεδο έδωσε φανέλα βασικού στον Πιρι Σοΐρι για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά και από το ματς απέναντι στον Asteras AKTOR Β.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί, Γκαρσία, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν

Athens Kallithea (Μ. Ντονάτι): Μπαραγάν, Σοΐρι, Χάνουσεκ, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μότοκ, Μερκάτι, Ματίγια, Ντεμέτριους, Τζιάνι, Ουλντρίκις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x