Stoiximan Super League

Άρης-Asteras AKTOR: Με σύμμαχο την παράδοση οι Θεσσαλονικείς, για τη ζημιά οι Αρκάδες

Ο Άρης υποδέχεται τον Asteras AKTOR στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου ο Άρης φιλοξενεί τον Asteras AKTOR (20:00, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις και θα ποντάρουν στην ευνοϊκή γι’ αυτούς παράδοση, αφού από το 2018 και έπειτα μετράνε 8/8 εντός έδρας απέναντι στους «κιτρινομπλέ». Την ίδια ώρα, οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν άλλη μια ζημιά, επαναλαμβάνοντας το «έργο» της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση. Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς σε δύο ματς, μένοντας στην πρεμιέρα όρθιος στο Περιστέρι ενώ στη 2η αγωνιστική επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού. Ειδικά στις Σέρρες, η εικόνα της ομάδας του Μάντζιου ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Στόχος σήμερα να πάρουν άλλη μία νίκη, να φτάσουν τους 7 βαθμούς και να πάνε με την ψυχολογία στα ύψη στη διακοπή. Απομένουν κάποιες κινήσεις ακόμα, με τους «κίτρινους» να δείχνουν ικανοί για να διεκδικήσουν θέση ακόμα και στην τετράδα. Ο Ντιαντί τραβάει τα βλέμματα, αποτελώντας μια φοβερή ανακάλυψη από πλευράς Άρη, ενώ ανεβάζει σημαντικά την ποιότητα ο Σιφουέντες στον άξονα αλλά και ο Μόντσου.

«Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο Αστέρας έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Έκανε μια δυνατή νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, αλλά στο εντός έδρας που έπαιξε στη συνέχεια, με αντίπαλο τον Βόλο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Γενικώς, όμως, είναι μια ομάδα σοβαρή, που χρειάζεται να την προσέξουμε ιδιαίτερα», δήλωσε ο Μάντζιος για το ματς. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Βέλεθ, με τον Ροζ πιθανότατα να παίρνει τη θέση του ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές.

Ο Asteras AKTOR από τη μεριά του παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Εξαιρετικό στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό όπου νίκησε με 1-0 και κακό απέναντι στον Βόλο, χάνοντας με το ίδιο σκορ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Δέχτηκε γκολ νωρίς, εγκλωβίστηκε στην αμυντική προσήλωση των αντιπάλων και αναλώθηκε σε διαρκή γεμίσματα που δεν έφεραν λύσεις. Ένα βήμα μπροστά και… δύο πίσω για τους Αρκάδες που έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 2/2 και πλέον σήμερα καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Διότι θα τους φέρει ηρεμία και θα τους ανεβάσει ξανά ψυχολογικά.

Ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει ξανά τον Άλχο για την αναμέτρηση, ενώ εκτός άφησε επίσης για λόγους τακτικής τους Τριανταφυλλόπουλο, Φαράζ και Γκος. Αντιθέτως, στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά φέτος ο Τζίμας. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Σέρβου τεχνικού: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Άρης: Κουέστα – Μάγιο, Ροζ, Μπράμπετς, Φρίντεκ – Σιφουέντες, Μόντσου – Ντιαντί, Γκαρθία, Σίστο – Μορόν.

Asteras AKTOR: Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Καστάνιο, Ντελί, Χουχούμης – Γιαμπλόνσκι, Μούμο – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος – Άνταμ.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, με βοηθούς τους Νικολακάκη Βασίλειο, Δέλλιο Αθανάσιο, ενώ τέταρτος ο Φώτης Πολυχρόνης και στο VAR ο Άγγελος Ευαγγέλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x