Stoiximan Super League

Συγκινητικός Αραούχο: «Τιμή και υπερηφάνεια που ήμουν στην ΑΕΚ - Θα σας έχω στην καρδιά και στο μυαλό μου»

Με μία ανάρτηση από καρδιάς ο Σέρχιο Αραούχο αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και τον κόσμο της, τονίζοντας ότι θα έχει τους «κιτρινόμαυρους» για πάντα στην καρδιά του.

Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο. Οι δρόμοι του Αργεντινού επιθετικού με την Ένωση χώρισαν και τυπικά από σήμερα, καθώς η ΠΑΕ είπε «αντίο» στον 32χρονο άσο το πρωί του Σαββάτου, ενώ ακολούθησε το μήνυμα του παίκτη.

«Ήταν τιμή υπερηφάνεια να εκπροσωπώ την ΑΕΚ και να φοράω τη φανέλα της όσο ήμουν εδώ», αναφέρει ο «Τσίνο», ενώ υπόσχεται ότι «θα σας έχω μαζί μου στο μυαλό μου και στην καρδιά μου».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Σήμερα σας γράφω με ανάμεικτα συναισθήματα για να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την ομάδα. Ήταν τιμή υπερηφάνεια να εκπροσωπώ την ΑΕΚ και να φοράω τη φανέλα της όσο ήμουν εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που αποτέλεσαν μέρος αυτής της εμπειρίας. Τους συμπαίκτες μου, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, έκανα εξαιρετικούς φίλους. Τους προπονητές και τους μάνατζερ και τους εργάτες της ομάδας, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και όλα αυτά που με μάθατε, με έκαναν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής.

Και κυρίως, στους οπαδούς της ΑΕΚ, είστε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς εσάς δεν θα ήταν τίποτα πιθανό.

Όσα πέρασα στην ΑΕΚ θα είναι πέρα από κάθε αμφιβολία αξέχαστα στην καριέρα μου. Θα κουβαλάω πάντα αυτά τα χρώματα στην καρδιά μου, τις στιγμές που έζησα και την αγάπη που πήρα.

Λέω αντίο με ευγνωμοσύνη και σεβασμό, ξέροντας πως πάντα θα σας έχω μαζί μου στο μυαλό μου και στην καρδιά μου.
Ευχαριστώ για τα πάντα

Σέρχιο Αραούχο
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x