Stoiximan Super League

Αποθέωση Λε Ταλέκ σε Γκορμπούνοφ: «Ιδού ο δήμιος της Γαλλίας» (video)

Πριν από το ματς της Γαλλίας με τη Λευκορωσία ο Λε Ταλέκ προσπαθούσε να… πικάρει τον Γκορμπούνοφ, λέγοντάς του ότι θα δεχθεί πολλά γκολ! Τώρα όμως ο Γάλλος αναγκάστηκε να αποθεώσει τον συμπαίκτη του.

Εν όψει της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και συγκεκριμένα για τον αγώνα της Λευκορωσίας με τη Γαλλία, ο Αντονί Λε Ταλέκ ήθελε πριν από το ματς των δύο ομάδων να πικάρει τον καλό του φίλο, συμπαίκτη του στον Ατρόμητο και βασικό τερματοφύλακα της εθνικής Λευκορωσίας, Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος επιθετικός προϊδέαζε τον έμπειρο γκολκίπερ για ένα πολύ δύσκολο βράδυ που θα αναγκαζόταν να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του 4 φορές, τη στιγμή που ο συμπαίκτης του ήταν αισιόδοξος για τις ελπίδες της εθνικής του ομάδας.




Η συνέχεια είναι πλέον λίγο-πολύ γνωστή! Ο Γκορμπούνοφ κράτησε το μηδέν κόντρα στα μεγάλα «αστέρια» των «τρικολόρ» και έγινε πρωτοσέλιδο μέχρι και στη μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Γαλλίας, την «Equipe».

Σήμερα, λοιπόν, ο Αντονί Λε Ταλέκ επέστρεψε και μέσω Twitter υποδέχθηκε τον Γκορμπούνοφ στο προπονητικό κέντρο του Περιστερίου, αποθεώνοντάς τον και τον χαρακτήρισε ως «δήμιο» της εθνικής Γαλλίας.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x