Stoiximan Super League

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κέρκυρας, δικαίωση για ΟΦΗ

Δικαιώθηκε ο ΟΦΗ (τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση) και κρατά τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Κέρκυρα, αφού απορρίφθηκε η ένσταση της Κέρκυρας.

Κανονικά και με τη… βούλα μετά τη σχετική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής παίρνει ο ΟΦΗ τους τρεις βαθμούς για τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Κέρκυρας.

Οι «Φαίακες» είχαν ζητήσει να πάρουν το ματς στα χαρτιά, υποστηρίζοντας ότι επειδή δεν είχε εκδοθεί προσωρινή διαταγή δεν θα έπρεπε να οριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η απόφαση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση: ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα): «Με βάση την από 13-1-2015 ένσταση σας κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ που αφορά στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ο οποίος τελέσθηκε στις 11-1-2015, καλείσθε την Πέμπτη 15-1-2015 και ώρα 13.00. και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε». Απορρίπτει ένσταση. Διατάσσει κατάπτωση του παραβόλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x