Stoiximan Super League

Απόλλων: Ώρα να βγουν μπροστά τα βαριά... χαρτιά

Αντονί Μουνιέ και Μαρκ Φερνάντεθ έχουν φτιάξει μια μικρή παράδοση κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι, από το οποίο η Ελαφρά Ταξιαρχία πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς και να ανεβαίνει στο ταμπλό της Σούπερ Λίγκας. Φυσικά, θα πρέπει στον Απόλλωνα να κάνουν καλή προετοιμασία, ο Γιώργος Παράσχος να κατεβάσει ιδανικά την ομάδα του και τα βαριά... χαρτιά να βγουν μπροστά!

Εστιάζοντας στο τελευταίο και τσεκάροντας τα στατιστικά των παικτών της Ελαφράς Ταξιαρχίας, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία και με αρκετούς αγώνες στο παλμαρέ τους κόντρα στον Ατρόμητο. Όπως για παράδειγμα ο πολύπειρος μπακ, Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια απέναντι στους Περιστεριώτες από κάθε άλλον παίκτη στο ρόστερ, μετρώντας 14 αναμετρήσεις σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Μάλιστα, το... ρεκόρ του απέναντι στον Ατρόμητο είναι ισορροπημένο (5-4-5).

Παράλληλα, και ο Χρήστος Λισγάρας τα πάει καλά απέναντι στον Ατρόμητο με ρεκόρ 2-4-3, έχοντας σκοράρει τη σεζόν 2011/12 με τη φανέλα του Λεβαδειακού και χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του (1-1).

Ωστόσο, τα βαριά... χαρτιά που πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία στο επιθετικό σκοράρισμα και αναφέραμε νωρίτερα είναι οι Αντονί Μουνιέ και Μαρκ Φερνάντεθ. Δύο εξτρέμ-μεσοεπιθετικοί με μεγάλη ποιότητα που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τον Απόλλωνα. Αμφότεροι, έχουν χτίσει μια μικρή παράδοση απέναντι στον Ατρόμητο στα λίγα χρόνια που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Ο Μουνιέ σε 3 ματς κόντρα στον Ατρόμητο είναι αήττητος (1-2-0), έχοντας σκοράρει στο 1-0 του Παναθηναϊκού επί των Περιστεριωτών τη σεζόν 2017/18, ενώ το ίδιο έκανε πέρυσι στα πλέι-άουτ για το 2-2 του Παναιτωλικού επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.





Την ίδια ώρα, ο Μαρκ Φερνάντεθ έχει ρεκόρ 1-2-2 απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά έχει σκοράρει 2 τέρματα στην κανονική διάρκεια της περσινής σεζόν για το 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη.



ΥΓ. Άλλη μία βασική συμμετοχή του Βικίντας Σλίβκα με την εθνική Λιθουανίας, με τον 25χρονο χαφ να συνεχίζει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ είχε και μια τεράστια ευκαιρία να νοίξει το σκορ για την ομάδα του. Αποτελεί και αυτός ένα από τα βαριά... χαρτιά του Απόλλωνα και ένα βαρόμετρο σχετικά με την πορεία της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x