Stoiximan Super League

Απόλλων: Ο Τόρες και η ψακτική στην Αργεντινή που συνεχίζεται

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει τις επαφές του, μέσω του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, στην Αργεντινή για να βλέπει τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά.

Το «σαφάρι» του στη Λατινική Αμερική συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης. Μέσω του σκάουτερ της ομάδας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, η Ελαφρά Ταξιαρχία χτενίζει την αγορά της Αργεντινής κυρίως, κοιτάζοντας και αλλού βέβαια για την ενίσχυσή της.

Προσφάτως σας είχε μεταφερθεί πως στον Απόλλωνα έχουν στη λίστα τους ορισμένους ποδοσφαιριστές για την κορυφή της επίθεσης. Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που τσέκαραν οι «κυανόλευκοι» ήταν ο Ματίας Τισέρα της Πλατένσε, ο οποίος είχε 14 γκολ σε 21 παιχνίδια στην σεζόν που μας πέρασε.

Την ίδια ώρα, στη λίστα βρίσκεται και ο Ζόναταν Τόρες. Ο 24χρονος φορ αγωνιζόταν στην Σαρμιέντο, με το συμβόλαιό του να τελειώνει στο τέλος του μήνα και να μένει ελεύθερος. Είχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα, άλλα 5 στο Κύπελλο, όντας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την ομάδα του, η οποία δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά και τερμάτισε στην 24η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και μια τρίτη επιλογή στη λίστα, αρκετά δύσκολη που παλεύεται...





Φυσικά, οι επαφές συνεχίζονται στην Λατινική Αμερική, μιλώντας τόσο με εξτρέμ όσο και στόπερ, ενώ η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται χωρίς να έχει καταφέρει η Ελαφρά Ταξιαρχία να φτάσει ως τώρα σε συμφωνία με τον διάδοχο του Τζανλούκα Φέστα, με τον Ιταλό τεχνικό να βρίσκεται υπ’ ατμών και να μένει στον πάγκο μέχρι να βρεθεί ο επόμενος.

Γενικότερα, στον Απόλλωνα ευελπιστούν πως στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν στις κατάλληλες προσθήκες, ώστε να έχουν τουλάχιστον τρεις νέους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους τη νέα χρονιά και στο πρώτο ματς του 2022 με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x