Stoiximan Super League

Έξαλλοι στον Απόλλωνα με τον Κάκο!

Έξαλλοι στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Τάσο Κάκο, σχετικά με τις αναφορές του σε ιστοσελίδα για το περασμένο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το σερί των δύσκολων αγώνων πριν τη διακοπή συνεχίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά τα δύο απαιτητικά παιχνίδια στα οποία η Ελαφρά Ταξιαρχία ηττήθηκε από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά εμφανίστηκε ανταγωνιστική, ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη την Κυριακή.

Ωστόσο, στον Απόλλωνα έχουν παράπονα από την αντιμετώπιση της διαιτησίας, κάτι που φάνηκε και με την χθεσινή ανακαοίνωση.

Στην Ριζούπολη, πάντως, πέραν της δυσαρέσκειας προς την διαιτησία, τα... έχουν και με τον Τάσο Κάκο και τα όσα υποστήριξε σε ισοτσελίδα για το περασμένο ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας πως τα σχόλιά του έχουν γίνει επιτηδευμένα για να πετύχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα!

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία είναι έξαλλοι με τον πρώην διαιτητή και νυν τηλεκριτικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ένας άνθρωπος που... ξύπνησε ένα βράδυ και ανακάλυψε διαιτησία υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης. Κάτι που -όλως τυχαίως- έκανε πριν από συγκεκριμένο αγώνα. Προφανής ο ρόλος του κ. Κάκου, προφανής και ο στόχος του. Να επηρεάσει τον διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης».

Παράλληλα, στον Απόλλωνα ανέφεραν σε συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους για τον Τάσο Κάκο πως έμενε... άλαλος όταν οι «κυανόλευκοι» σε άλλες αναμετρήσεις δέχονταν μπουνιές και κλωτσιές από αντιπάλους. Παράλληλα, υποστήριζαν «πως συμπεριφερόταν λες και ήταν... αόματος όταν διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Απόλλωνα, άλλαζαν με μαγικό τρόπο. Κάποιος να συμμαζέψει τον τηλεκριτικό διαιτησίας που δημιουργεί εντυπώσεις προκειμένου να ωφεληθούν κάποιοι».

Το κλίμα στη Ριζούπολη ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση παραμένει εξαιρετικό, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» τα... έχουν και με τον Τάσο Κάκο, ο οποίος ασχολήθηκε με την ομάδα πριν από το δύσκολο παιχνίδι της με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x