Stoiximan Super League

Απόλλων: Ενοχλήσεις ο Παμλίδης, επέστρεψε ο Βέρχουλστ

Απρόοπτο με τον Παμλίδη στη σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα, ενώ και ο Ράιλι ήταν ξανά εκτός. Μπήκε ο Βέρχουλστ στο πρόγραμμα.

Την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης της Super League σε οκτώ ημέρες συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης. Η διακοπή δίνει την ευκαιρία στον Τζανλούκα Φέστα και στους συνεργάτες του να περάσουν τα «θέλω» τους στην ομάδα, αλλά και να ανεβάσουν την ένταση στις προπονήσεις.

Στη σημερινή που έγινε στην Παιανία, ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Γιώργο Παμλίδη να αποχωρεί με ενοχλήσεις και να μην συμμετέχει στην προπόνηση. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι κάτι το σοβαρό και περισσότερο προληπτικά για να μην επιβαρυνθεί αποχώρησε από την προπόνηση. Σε αυτή δεν συμμετείχε και πάλι ο Αντίλ Ράιλι, ο οποίος από το ματς με τον Ολυμπιακό και έπειτα είναι μόνιμα στα… πιτς και φαίνεται πως θα είναι εκ των πρώτων παικτών που θα κουνήσουν μαντήλι τον Ιανουάριο με τον Απόλλωνα να κοιτάζει και για στόπερ.

Στα θετικά πως επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Νταβίνο Βέρχουλστ, με τον Βέλγο πορτιέρε να ξεπερνάει το πρόβλημα που είχε και να προπονείται κανονικά και πάλι με τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x