Stoiximan Super League

«Αποφόρτιση» ενόψει Καλλονής

Με διήμερο ρεπό ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει να «αποφορτίσει» τους παίκτες του, από την προετοιμασία των τελευταίων ημερών και το φιλικό με την Καλλιθέα, ενόψει της αναμέτρησης με την Καλλονή.

Να «αποφορτίσει» τους παίκτες του από τις προπονήσεις και το φιλικό με την Καλλιθέα, θέλει ο Αλέκος Βοσνιάδης και αποφάσισε να τους δώσει διήμερο ρεπό, ώστε να μπορέσουν να χαλαρώσουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσουν την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή την ερχόμενη Δευτέρα, όπου ο τεχνικός της ομάδας θα μπορέσει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες Γιαν Μπλάζεκ και Γιώργος Μπάρκογλου.

Οι δύο παίκτες αποχώρησαν με προβλήματα από την φιλική αναμέτρηση με την Καλλιθέα και στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανησυχούν για την κατάστασή τους. Από εκεί και πέρα κανονικά στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με την Καλλονή θα είναι ο Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες ώστε να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x