Stoiximan Super League

Από Γλυφάδα ξεκινάει η ΑΕΚ

Το πού θα φτάσει το ονειρεύονται οι φίλοι της. Το πού θα… ξεκινήσει όμως η νέα ΑΕΚ έγινε ήδη γνωστό. Στο γκολφ της Γλυφάδας για τις 25 Ιουλίου ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση των «κιτρινόμαυρων».

Το μέρος που θα μπουν οι βάσεις της νέας ομάδας δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. «Παίζεται» ακόμα ανάμεσα στο Καρπενήσι και το Πήλιο.

Το σημείο… εκκίνησης όμως της καινούργιας ΑΕΚ οριστικοποιήθηκε. Και θα είναι το γκολφ της Γλυφάδας.

Κατόπιν ενεργειών του Βαγγέλη Ασλανίδη, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής των εγκαταστάσεων, η «Ένωση» συμφώνησε να τις χρησιμοποιεί για τις πρωινές προπονήσεις της μέχρι ν’ αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από τις 25 Ιουλίου λοιπόν -όταν και αναμένεται να γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας- οι «κιτρινόμαυροι» θα πραγματοποιούν εκεί το πρόγραμμα της φυσικής κατάστασης. Όσο για το τακτικό κομμάτι, που απαιτεί φυσικά ασκήσεις με μπάλα, αυτό θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Όλα αυτά για ένα διάστημα δυο βδομάδων, μετά το τέλος του οποίου η ΑΕΚ θα περάσει στο δεύτερο -και κυριότερο- μέρος της προετοιμασίας, με την αναχώρηση για το προπονητικό κέντρο που τελικά θα επιλεχθεί.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x