Stoiximan Super League

Απαντάει στο τέλος της εβδομάδας ο Γκορμπούνοφ στον Ατρόμητο

Διορία μέχρι το τέλος της εβδομάδας ζήτησε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του κατέθεσε ο Ατρόμητος.

Από τη στιγμή που ο Βασίλης Μπάρκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ο Ατρόμητος δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη μελέτη για να βρει τον αντικαταστάτη του νεαρού γκολκίπερ, αφού οι Περιστεριώτες θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας αποτελούσε μέχρι τα μέσα της σεζόν την πρώτη επιλογή για την εστία της ομάδας, ωστόσο με το «ξεπέταγμα» του Μπάρκα έμεινε στον πάγκο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν παράπονα ούτε για την απόδοσή του, ούτε για τη συμπεριφορά του.

Το συμβόλαιο του βασικού γκολκίπερ της εθνικής Λευκορωσίας εκπνέει σε μερικές μέρες και σε σημερινή συνάντηση που είχε η πλευρά του παίκτη με τη διοίκηση της ομάδας, κατατέθηκε πρόταση ανανέωσης στον 33χρονο και του ξεκαθαρίστηκε ότι αποτελεί τη βασική λύση εν όψει της νέας περιόδου, κάτι που φυσικά ήθελε να ακούσει και ο ίδιος.

Από την πλευρά του, ο Γκορμπούνοφ ζήτησε διορία 3-4 ημερών, ώστε να εξετάσει τις επιλογές του και έπειτα θα απαντήσει στην ΠΑΕ του Περιστερίου. Από πλευράς Ατρόμητου, πάντως, εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα υπάρξει «happy end» και ότι ο Αντρέι Γκορμπούνοφ θα μείνει για ακόμα μια χρονιά στην ομάδα.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x