Stoiximan Super League

«Ανεβαίνουν» Ζέκα-Πέτριτς

Μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησαν ο Ζέκα και ο Πέτριτς, με τους δύο παίκτες να ανεβάζουν… στροφές εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Μίντιλαντ.

Υπέρ του Παναθηναϊκού λειτούργησε το διάστημα που μεσολαβεί από το δεύτερο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης με το πρώτο ματς με τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Ζέκα, ο Πέτριτς και ο Κλωναρίδης – που είχαν διάφορα προβλήματα – είναι αρκετά πιθανό να προλάβουν και να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα του «τριφυλλιού» με τους Δανούς.

Μετά το χθεσινό ρεπό που πήραν οι «πράσινοι» επέστρεψαν το Σάββατο στο Κορωπί και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ματς στη Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Από την πλευρά τους, ο Ζέκα και ο Πέτριτς ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνηση, κάτι που δείχνει ότι οι δύο παίκτες θα δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ. Ο Κλωναρίδης, τώρα, έκανε ατομικό πρόγραμμα. Την Κυριακή οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 19:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x