Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Δεν τα παρατάμε»

Να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν τη δουλειά ώστε να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το χθεσινό 1-1 με τη Βέροια κάλεσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου.

Μήνυμα ανασύνταξης, συνέχειας στη σκληρή δουλειά και βελτίωσης έστειλε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής των «πράσινων» αντίκρισε πολλά σκυμμένα κεφάλια το πρωί στο «Απήλιον» μετά το χθεσινό 1-1 κόντρα στη Βέροια και θέλησε να συμβουλεύει τους νεαρούς-ως επί το πλείστον-παίκτες του για τη συνέχεια.

«Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλοί, όμως είχαμε ένα κενό διάστημα για 15-20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να διορθώσουμε, γιατί θα μπορούσαμε βέβαια να πετύχουμε και άλλα γκολ σε φάσεις όπου παίκτες όπως ο Αμπεΐντ, ο Μπεργκ και ο Διαμαντής, τελείωσαν μόνοι τους τις προσπάθειες αντί να δώσουν επί πλέον πάσα. Δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε τη δουλειά», τόνισε.

Όσοι ξεκίνησαν τον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Η διακοπή του πρωταθλήματος και η έλλειψη διεθνών προσφέρει στον Γιάννη Αναστασίου τη δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες του, αλλά και να ενσωματώσει τους Πράνιτς και Ατζαγκούν μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, σε δύο εβδομάδες απέναντι στον Πλατανιά στην Κρήτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x