Stoiximan Super League

Ανανέωσε ο Μπρίτο με Ατρόμητο, αύριο κρίνεται του Λαζαρίδη!

Στον ιστό της η σημαία του Ατρόμητου. Ο παλαιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών, Εντουάρντο Μπρίτο ανανέωσε για ακόμα μία σεζόν, απορρίπτοντας άλλες κρούσεις από την Ελλάδα.

Σε πλήρη συμφωνία έφτασαν Ατρόμητος και Εντουάρντο Μπρίτο για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον παίκτη να παραμένει κάτοικος Περιστερίου για ακόμα μία σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος άσος που βρίσκεται στην ομάδα από το 2008, όταν ο Ατρόμητος υποβιβάστηκε (ο μοναδικός παίκτης που έχει παραμείνει από τότε), είχε σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση και κατόπιν αμοιβαίων υποχωρήσεων, συμφώνησαν για την ανανέωση για ακόμα μία σεζόν (2016-17).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρίτο είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες της Super League (Πλατανιάς), αλλά είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι προτεραιότητά του είναι ο Ατρόμητος.

Πλέον, σειρά παίρνει ακόμα ένας παίκτης-σύμβολο για την ομάδα του Περιστερίου, καθώς ο Νίκος Λαζαρίδης θα έχει αύριο το κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα μία σεζόν. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών έχει ξεπεράσει το καθαρά επαγγελματικό πλαίσιο και η συμφωνία παρουσιάζει αυξημένες πιθανότητες, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x