Stoiximan Super League

Αναμονή και αισιοδοξία για Λανγκ

Ο Παναθηναϊκός έκανε στον Μίχαελ Λανγκ μια πρόταση που τον ικανοποιεί και πλέον περιμένει την απάντηση του Ελβετού δεξιού μπακ που ζήτησε λίγο χρόνο μήπως βρει κάτι καλύτερο.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κάνει δικό του τον Μίχαελ Λανγκ. Οι «πράσινοι» έκαναν την πρότασή τους στον Ελβετό δεξιό μπακ κι αυτή τον ικανοποιεί, ωστόσο η μεταγραφή δεν πρέπει να θεωρείται ακόμη «κλεισμένη». Κι αυτό γιατί ο 24χρονος άσος ζήτησε λίγο χρόνο, μήπως και έρθει στα χέρια του πρόταση από κάποιο μεγαλύτερο πρωτάθλημα, καθώς φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από Bundesliga και Serie A.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον διεθνή άσο περίπου 250.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους το χρόνο, ποσό που είναι σχεδόν διπλάσιο από τις τρέχουσες απολαβές του στη Γκρασχόπερς, από την οποία μένει ελεύθερος. Πλέον στο «τριφύλλι» αναμένουν την πρόταση του Λανγκ, δίχως όμως να τον περιμένουν… αιώνια, αφού αν καθυστερήσει να αποφασίσει θα στραφούν σε άλλες λύσεις που έχουν εντοπίσει για τη θέση του δεξιού μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x