Stoiximan Super League

Ανακούφιση με Πέλκα στον ΠΑΟΚ

Λιγότερο απ’ όσο φοβούνταν στον ΠΑΟΚ θα στερηθούν τον Δημήτρη Πέλκα. Οι εξετάσεις του νεαρού επιβεβαίωσαν τη θλάση που υπέστη, αλλά το διάστημα της απουσίας του δεν θα ξεπεράσει τις δέκα μέρες.

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του Δημήτρη Πέλκα έμαθαν στον ΠΑΟΚ. Μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι (όπου ήταν εκ των κορυφαίων και σκόρερ) ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε την Παρασκευή σε εξετάσεις.

Η μαγνητική τομογραφία λοιπόν επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση, δείχνοντας θλάση πρώτου βαθμού στους ισχιοκνημιαίους. Το θέμα είναι ωστόσο ότι το διάστημα της απουσίας του δεν θα είναι μεγάλο, καθώς η επιστροφή του στη δράση εκτιμάται ότι δεν θα γίνει σε περισσότερες από 8-10 μέρες.

Κατά τ’ άλλα από τη σημερινή προπόνηση του «δικεφάλου» απουσίασαν επίσης ο Αθανασιάδης (που έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία) όπως και ο Σαλπιγγίδης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Στέλιος Πόζογλου και Χάρης Χαρίσης.

Όσο για τους υπόλοιπους, γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ, μ’ εκείνους που έπαιξαν απέναντι στην Μπρόντμπι να κάνουν αποθεραπεία και όσους δεν αγωνίστηκαν ή μπήκαν αλλαγή να προπονούνται κανονικά, δουλεύοντας στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x