Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Μάρτενς ο ΠΑΟΚ!

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται οριστικά από τη νέα σεζόν ο Μάαρτεν Μάρτενς, όπως ανακοίνωσαν οι «ασπρόμαυροι», με τον παίκτη να παραμένει στην Άλκμααρ ως το καλοκαίρι.

Μια πολύ καλή κίνηση ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ! Λίγη ώρα μετά την απόδραση απ’ την έδρα της Ξάνθης, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Μάαρτεν Μάρτενς, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο παίκτης θα παραμείνει στην Άλκμααρ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και στη συνέχεια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο 29χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός θα αφήσει μετά από χρόνια τον ολλανδικό σύλλογο, φέτος μετράει 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ τέθηκε αντίπαλος των Θεσσαλονικέων στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 29χρονο Μάαρτεν Μάρτενς. Ο διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την ΑΖ Αλκμααρ, αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα του Δικέφαλου την 1η Ιουλίου 2014. Ο Μάρτενς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη ως τις 31 Δεκέμβριου του 2016».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x