Stoiximan Super League

«Αν είναι όπως πρέπει, η ΑΕΚ κερδίζει οποιονδήποτε»

Βέβαιος ότι η ΑΕΚ είναι σε θέση να ορίζει απόλυτα την τύχη της σε όλα τα παιχνίδια δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» εξέφρασε την πίστη ότι «αν είμαστε όπως πρέπει, κερδίζουμε οποιονδήποτε».

Καθόλου κλονισμένη απ’ την ήττα της Τούμπας δεν είναι η πίστη του Τραϊανού Δέλλα στις δυνάμεις της ΑΕΚ.

Μιλώντας στη NOVA ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Βέροια, ο «Κολοσσός» τόνισε από η τύχη του (όπως και όλων των άλλων του πρωταθλήματος) εξαρτάται από την «Ένωση».

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς θα αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι το τι μπορούμε να κάνουμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αυτό δεν έγινε στην Τούμπα.

Ευελπιστώ όμως ότι στο επόμενο παιχνίδι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι μόνο από εμάς κρίνονται τα παιχνίδια. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Αν όχι όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν»
, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, δε, συγκεκριμένα στο ματς της Βέροιας, τόνισε: «Η φιλοσοφία η δική μου είναι ότι σε όλα τα γήπεδα θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Με επιθετικό ποδόσφαιρο, με αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι, αλλά το θέμα είναι να περάσουμε στην ομάδα αυτό το στοιχείο. Ότι πάμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x