Stoiximan Super League

Αμφίβολος για τον «τελικό» ο Σουμπίνιο

Πρόβλημα με τον Σουμπίνιο στον Ατρόμητο, δύο ημέρες πριν το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο για την 30ης αγωνιστική της Super League.

Ατυχία με τον Σουμπίνιο στον Ατρόμητο, σχεδόν δύο 24ωρα πριν την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός παραπάτησε στην προπόνηση της Παρασκευής και ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα.

Το απόγευμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του, πάντως τη δεδομένη στιγμή είναι αμφίβολος για το πολύ σημαντικό ματς με τον Πανιώνιο που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «μπλε» γυμνάστηκαν κανονικά. Η προετοιμασία των Περιστεριωτών θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου και αμέσως μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή.

*Ο Ατρόμητος Κ20 θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Πανιώνιο στο Ανοικτό Γήπεδο Δήμου Γλυφάδας στις 11.30 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

*Ο Ατρόμητος Κ17 επίσης στο πλαίσιο του αντίστοιχου πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στις 12.00 στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x