Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Τα πήγαμε πολύ καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα μετά την εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0.

Με κεφαλιά-δυναμίτη του Πιερό και εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άμραμπατ στις καθυστερήσεις του ντέρμπι, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της Stoiximan Super League!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε στο καλό διάβασμα που έκανε η ομάδα του στους «πράσινους», δηλώντας χαρούμενος για το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Παράλληλα, στάθηκε και στις διαφορές των Πιερό και Λιβάι Γκαρσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέδια:

Για την έκρηξη συναισθημάτων μετά το 2-0: «Γενικά είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου, πολλές φορές όταν είμαι χαρούμενος το πρόσωπό μου δεν το δείχνει. Δεν είμαι... μοντέλο, δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου, είμαι απλά προπονητής. Είμαι κοντούλης για να είμαι μοντέλο!».

Για το που αποδίδει τη νίκη της ΑΕΚ: «Οφείλεται ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Ερμηνεύσαμε πολύ καλά το έπρεπε να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει πολύ καλά».

Για την πρόκληση της ΑΕΚ να παίξει με τον Πιερό που έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Γκαρσία: «Ως προπονητής, αυτό που έχω να κάνω είναι να ερμηνεύω και να καταλάβω τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που προπονώ κάθε μέρα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x