Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Η Athens Kallithea έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες - Κάναμε καλό παιχνίδι, μας έλειψε η ακρίβεια»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της ΑΕΚ με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο (0-0).

Η ΑΕΚ σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και έμεινε στο 0-0 με την Athens Kallithea, στη Λεωφόρο, με την Ένωση να υφίσταται τη δεύτερη απώλεια βαθμών της στη φετινή Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην ακρίβεια που έλειψε από την ομάδα του, αλλά και στις εντυπωσιακές αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα όταν αυτή υπήρξε.

Παράλληλα, ο Αργεντινός σχολίασε τους πολλούς τραυματισμούς στην ομάδα του και το τι σημαίνουν αυτοί ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ: «Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να νικήσουμε. Ο αντίπαλος έχει δυσκολέψει τα πράγματα σε όλες τις ομάδες. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Όταν ήμασταν πιο ακριβείς υπήρξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στις υπόλοιπες ενέργειες έλειψε η ακρίβεια».

Για τον Μουκουντί που τραυματίστηκε και για τους άλλους τραυματίες: «Ο Μουκουντί αισθάνθηκε μια ενόχληση και ζήτησε αλλαγή. Ο Ρότα ήταν εκτός λόγω ίωσης. Και τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε φάση αποκατάστασης. Ήμασταν υποχρεωμένοι να βάλουμε τον Πινέδα δεξί μπακ. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προφανώς και θέλαμε τη νίκη, αλλά και ο αντίπαλος το ίδιο».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια: «Όταν μιλάμε για κάποιες φάσεις σε χιλιοστά δευτερολέπτου μιλάμε για την αυτοπεποίθηση του κάθε παίκτη. Άλλες φορές καταφέρνουν να βρουν στόχο, άλλες η μπάλα περνάει από κοντά».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί δεδομένων και των απουσιών: «Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε παίκτες που επανέρχονται από τους τραυματισμούς τους και να μπει στο γήπεδο η ομάδα που θα είναι η καλύτερη δυνατή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x