Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Δεν βλέπω μία ομάδα που παίζει άσχημα - Πρέπει να βελτιωθούμε στην εκτέλεση»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Λαμία (1-1).

Το γεγονός πως η ΑΕΚ έπιασε καλή απόδοση παρά το αρνητικό εντός έδρας αποτέλεσμα με τη Λαμία (1-1) τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που μου θυμίζει, είναι όπως έγινε το σημερινό παιχνίδι βλέποντας τι έκανε η ομάδα. Προφανώς δεν θέλαμε αυτή την ισοπαλία, θέλαμε τη νίκη. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό γι αυτή. Είχαμε 80% κατοχή, 13 κόρνερ, ο αντίπαλος ένα. Είχαμε 30 ευκαιρίες για να σουτάρουμε. Ο αντίπαλος έκανε τρία σουτ, ένα στην εστία. Και προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο κάνοντας πάνω από 500 πάσες ενώ ο αντίπαλος είχε 80. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη, είχε τον έλεγχο.

Ανακτούσαμε την μπάλα γρήγορα, είδα μια ομάδα που παρότι δεν έβρισκε χώρους κατάφερε να κάνει 30 σουτ. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε στην εκτέλεση. Αν από τα 30 σουτ τα 10 πήγαιναν στην εστία το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, αλλά δεν βλέπω μια ομάδα που παίζει κακά. Παίζοντας έτσι οι πόντοι που θα μαζέψουμε θα είναι περισσότεροι. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι έγινε πριν ένα χρόνο. Πρέπει να δω αν ήταν παρόμοιο το παιχνίδι»,
είπε σε ερώτηση για το αν η αναμέτρηση του θύμισε το περσινό ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x