Stoiximan Super League

Άλμα για την πρωτιά θέλει ο ΠΑΟΚ

Το δεύτερο «χτύπημα» με στόχο την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να πετύχει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Συνέχεια στη νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα με το οποίο θα αποκτήσουν το «πάνω χέρι» για την κατάκτηση της πρωτιάς στην ειδική βαθμολογία, με την ισοπαλία μάλιστα να μην είναι κακό αποτέλεσμα. Σε σχέση με τον αγώνα με την «Ένωση», ο Βλάνταν Ίβιτς έχει μία επιστροφή και μία απουσία.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού βρίσκεται ο Μακ, όμως εκτός είναι ο Κάτσε (για τρεις αγωνιστικές) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς στην Τούμπα. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Μαλεζά, Τζαβέλλα και Λέοβατς,

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Τσίμιροτ, με τους Μακ και Ροντρίγκες στα πλάγια. Ο Πέλκας θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Αθανασιάδης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βελλίδης, Χατζηισαΐας, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Σάμπο, Χαρίσης, Αντόνις, Ζάιρο και Μυστακίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x