Stoiximan Super League

Αλλιώς τα φανταζόταν ο ΠΑΟΚ…

Για τη Νιόν της Ελβετίας αναχωρούν το πρωί της Παρασκευής οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που περίμεναν αυτήν την ημέρα να ήταν όλα διαφορετικά.

Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στην κλήρωση του Europa League η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νιόν που φέτος έχει «πληγώσει» το «Δικέφαλο του Βορρά» με τα τερτίπια της.

Στην αρχή ήταν η υπόθεση με τη Φενέρμπαχτσε και την «κωλοτούμπα» της UEFA που έβγαλε από το γκρουπ των ισχυρών τον ΠΑΟΚ και τον έριξε πάνω στη Μέταλιστ.


Ακολούθησε η… φαρσοκωμωδία με την ενδεχόμενη τιμωρία των Ουκρανών που –αν υπάρξει- θα ανακοινωθεί μετά την κλήρωση και το σκηνικό ολοκληρώθηκε με την απόφαση στη διαδικασία του Τσάμπιονς Λιγκ να μπει μόνο το χαρτάκι με το όνομα της Μέταλιστ, σε αντίθεση με το αίτημα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x