Stoiximan Super League

«Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση μεταξύ του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού, σύμφωνα με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Νίκο Καραγεωργίου.

Καλή ήταν η εικόνα του Λεβαδειακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του, που έφυγε με… άδεια χέρια από την Κομοτηνή έπρεπε να πάρει κάτι από το ματς.

«Χρειαζόμασταν καλό ξεκίνημα στο 2014, για να ανεβούμε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Πιστεύαμε στην αναμέτρηση και σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα αξίζαμε κάτι παραπάνω. Σήμερα ίσως αδικηθήκαμε από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς θεωρώ δικαιότερη την ισοπαλία. Ο Πανθρακικός σημείωσε όμως το γκολ και αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο. Είχαμε καλή εικόνα και εκεί θα πατήσουμε εκεί ενόψει της συνέχειας. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο», είπε.

Η έλλειψη τύχης και οι στιγμές αδράνειας έχουν κοστίσει βαθμούς στον Λεβαδειακό βαθμούς στα εκτός έδρας ματς, όπως ανέφερε ο 51χρονος προπονητής.

«Εκτός έδρας δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε βαθμούς. Λίγο η τύχη και λίγο οι στιγμές αδράνειας, μας στερούν αποτελέσματα. Σε άλλα παιχνίδια ήμασταν κακοί και σε άλλα άτυχοι. Στηριζόμαστε στην έδρα μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», κατέληξε ο Καραγεωργίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x