Stoiximan Super League

Αγώνας… σφυγμομέτρηση

Ιδιαίτερο θα είναι το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση του Γκαρσία από την ομάδα και εν όψει της πιθανής συμμετοχής του Κάτσε.

Αρκετά είναι τα θέματα που απασχόλησαν την περασμένη εβδομάδα τον ΠΑΟΚ και είναι πιθανό να απασχολήσουν την ομάδα, πριν και μετά τον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το ενδιαφέρον ενδέχεται να στραφεί στις αντιδράσεις των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι έχουν αρκετά πράγματα να ασχοληθούν για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρώτα από όλα η αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αγαπημένος παίκτης της «ασπρόμαυρης» εξέδρας και ο τρόπος με τον οποίο έφυγε προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων.

Επίσης, αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία του Έργκους Κάτσε σε εντός έδρας ματς των Θεσσαλονικέων, αφού ο Χουμπ Στέφενς επανέφερε τον Αλβανό χαφ στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας. Και εδώ περιμένουμε την αντίδραση του κόσμου για την συμμετοχή του 21χρονου μέσου.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Ολλανδού τεχνικού καλούνται να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο, αφού δεν ικανοποίησαν κανέναν με την εικόνα που έδειξαν στο Καυτανζόγλειο. Για αυτό τον λόγο ο αγώνας με τον Παναιτωλικό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο ο ΠΑΟΚ.

Ο 61χρονος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Σκόνδρα, Βίτορ, Τζαβέλλα και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Λάζαρ με τον Μαντούρο. Πιο μπροστά θα είναι οι Λούκας, Κατσουράνης και Στοχ, με τον Σαλπιγγίδης να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Βούκιτς και Αθανασιάδης. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κίτσιου και για λόγους τακτικής οι Νίνης και Ολίσε. Και πάλι στους διαθέσιμους παίκτες βρίσκεται ο Μαντούρο..

Προϊστορία

Νικητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις του με τον Παναιτωλικό στην Α' Εθνική. Το 1975-76 επιβλήθηκε με 4-1, το 1976-77 με 2-1 και το 2011-12 με 3-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x