Stoiximan Super League

Αγιασμός και δείπνο στην Κέρκυρα (pics)

Μια μέρα πριν την αναχώρηση για Νάουσα η Κέρκυρα έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό, πριν την τελευταία προπόνηση επί κερκυραϊκού εδάφους, ενώ γευμάτισαν όλοι μαζί σε ξενοδοχείο της πόλης.

Έτοιμη για την αναχώρησή της στα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, είναι η Κέρκυρα, που έκανε σήμερα την τελευταία της προπόνηση επί κερκυραϊκού εδάφους.

Πριν αρχίσει το πρόγραμμα έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο ΕΑΚ, με παρόντες τους περισσότερους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση.

Ο πάτερ Κορακιανίτης έδωσε τις ευχές του στην ομάδα, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Ζαρκάδας.

Απ’ την προπόνηση απουσίασαν ο στρατευμένος Κόντος και οι Σέτκους και Χανδρινός, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν απ’ τον σύλλογο, ενώ συμμετείχαν οι Κώστας Κοτάτης (20 ετών, μέσος, πρώην των Chiasso/ Ελβετία, Πανηλειακού, Ζακύνθου και U20 ΑΕΚ) και Σταμάτης Μανωλάς (19 ετών, δεξιός μπακ-χαφ, τέως της Κύμης), οι οποίοι δοκιμάζονται.

Το παρών έδωσαν και οι Κουτζαβασίλης, Σαμπανίδης, Γκόμες, Βλάχος, Μανωλάς, Ντιόγκο, Μεντής, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Παρασκευαϊδης, Σιόντης, Κρητικός, Μακρίδης, Καρντόζο, Ζορμπάς, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ, Γεωργακόπουλος, Γαρδικιώτης και οι νεαροί της Κ20 Ίσσαρης, Γρηγοράκης, Μπαμιόγλου, Τριαντάφυλλος και Ντέντες .

Η ημέρα ολοκληρώθηκε… εορταστικά για τους Κερκυραίους, αφού το βράδυ παρατέθηκε δείπνο απ’ την διοίκηση στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, λόγω της επικείμενης αναχώρησής τους για τη Νάουσα.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x