Stoiximan Super League

Υποδέχθηκε Περέιρα, έρχεται σήμερα ο Κοϊτά και ελπίζει για Λαμέλα η ΑΕΚ

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, η οποία φουλάρει για την ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η ΑΕΚ έχει πατήσει… γκάζι στα μεταγραφικά της και φουλάρει για την ενίσχυσή της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η «Ένωση», μετά τις ανακοινώσεις των Μπρινιόλι και Στρακόσα, υποδέχθηκε χθες το βράδυ τον Ρομπέρτο Περέιρα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έφτασε λίγο μετά τις 11 το βράδυ στην Αθήνα, μετέβη σε ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και σήμερα θα προχωρήσει η διαδικασία με τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει στον «δικέφαλο».

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο 34χρονος θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τα διαδικαστικά.

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία έχει μπει και η μεταγραφή του Αμπού Κοϊτά στην ΑΕΚ. Ο Μαυριτανός μεσοεπιθετικός, με βελγικό διαβατήριο, αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα, για να περάσει και εκείνος από όλες τις εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους».

Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί στα 3,6 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να φτάσει τα 4 εκατ. με τα μπόνους (άλλες 400 χιλ. ευρώ). Μάλιστα, η Σεντ Τρούιντεν διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10% για τον 25χρονο άσο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Έρικ Λαμέλα, χθες το απόγευμα προέκυψε η πληροφορία πως η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Αργεντινός έχει στα χέρια του την πρόταση από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ το συμβόλαιο που του προσφέρεται είναι τριετές. Μάλιστα, ο παίκτης καλείται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γκρόβα να απαντήσει εντός 72 ωρών, δηλαδή τριών ημερών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x