Stoiximan Super League

ΑΕΚ:Τούρτα έκπληξη στον Αλμέιδα για τα γενέθλιά του-«Παίξτε μπάλα όσο περισσότερο γίνεται, αυτή είναι η ζωή που διάλεξα»

Η αποστολή της ΑΕΚ επιφύλασσε τούρτα έκπληξη στον Ματίας Αλμέιδα για τα 50ά γενέθλιά του.

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τον Ματίας Αλμέιδα (21/12), αφενός γιατί η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό και θέλει να κλείσει το 2023 με νίκη, αφετέρου γιατί γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά του.

Η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας επιφύλασσε τούρτα έκπληξη στον «Πελάδο» για τα 50ά γενέθλιά του, με τον Αργεντίνο τεχνικό να ευχαριστεί για την όμορφη στιγμή, συμβουλεύοντας τους παίκτες του να παίζουν και να χαίρονται το ποδόσφαιρο όσο περισσότερο γίνεται.

«Σας ευχαριστώ παιδιά γι’ αυτό το δώρο. Όταν κάποιος γιορτάζει τα γενέθλια του πολλά πράγματα έρχονται στον μυαλό του, αναμνήσεις. Είμαι ευγνώμων που γιορτάζω μαζί σας παιδιά, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Πενήντα χρόνια περνούν γρήγορα. Χαρείτε, παίξτε μπάλα όσο περισσότερο γίνεται γιατί όταν θα είστε στη δική μου πλευρά αργότερα είναι περισσότερο άβολο.

Σας ευχαριστώ και είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζω μαζί σας. Η οικογένεια μου είναι στην Αθήνα, η υπόλοιπη στην Αργεντινή. Αυτή είναι η ζωή που διάλεξα. Σκεφτόμουν ότι θα είμαι μαζί τους όμως είμαι μαζί σας. Ευχαριστώ και πάλι και κερδίστε!
», ανέφερε ο 50χρονος, πλέον, Ματίας Αλμέιδα

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x